Hírek

Pótfelvételi 2023

Pótfelvételi jelentkezési határidő: 2023. július 28-tól augusztus 6-án éjfél

A hitelesítés határideje (ügyfélkapun keresztül vagy a kinyomtatott, aláírt hitelesítő adatlap postára adásával): 2023. augusztus 6. éjfél

Ponthatárok, a felvételi eredmények várható kihirdetése: 2023. augusztus 28.

Jelentkezni kizárólag az E-felvételi rendszerében lehet!

A jelentkezés menete

Az űrlapok kitöltésére 2023. augusztus 6-én éjfélig van lehetőség.

Az űrlapok kitöltése, a meglévő dokumentumok feltöltése és a kiegészítő eljárási díj befizetése után következő teendő a jelentkezés hitelesítése, amely nélkül a jelentkezés érvénytelen. A hitelesítést akkor érdemes vagy kell megtenni, amikor már biztos abban, hogy nem kíván változtatni az adatain, a választott jelentkezési helyein vagy a feltöltött dokumentumain. A jelentkezési határidő lejárta után a hitelesítési határidőig már csak hitelesítésre van lehetőség.

A hitelesítés folyamata

Ügyfélkapu regisztrációval történő hitelesítés során az E-felvételi felületén található hitelesítés funkció használatával a két rendszerbe történő párhuzamos bejelentkezés után a háttérben megtörténik az ún. természetes személyazonosító adatok egyeztetése. Ennek eredményéről a jelentkező az E-felvételi felületén és e-mailben is értesítést kap. A természetes személyazonosító adatok egyezése esetén a hitelesítés automatikusan megtörténik. A hitelesítési folyamat végrehajtására vonatkozó pontos útmutatást az E-felvételi felülete tartalmazza.

Felvételizz az Edutus Egyetemre! Képzéseinket itt találod.

Sikeres felvétel esetén első oktatási nap:

  • levelező tagozaton szeptember 9.
  • nappali tagozaton szeptember 11.
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben
Újdonság

Edutus képzés ajánló

Alkalmazásunk segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb képzéseinket.

MEGNÉZEM
Új