Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Pályázati lehetőség – Klímasemleges és fenntartható jövőt biztosító energiaforrásokról és energiarendszerekről

Számodra is fontos, hogy a jövőben egy fenntartható világban élhess? Érdekelnek az innovatív megoldások? Akkor a Phoenix Contact Kft. pályázata neked szól!

Az All Electric Society víziója szerint, a jövőben a megújuló forrásokból nyert energia a kívánt mennyiségben és megfizethető módon áll mind a gazdasági szereplők, mind a lakosság rendelkezésre.

A megújuló energia következetes termelése és felhasználása mellett, a fenntartható jövő kulcsát a hatékony intézkedésekkel összehangolt energiaszükséglet csökkentése jelenti, valamint az intelligens, hálózatba kötött és egymással kommunikáló rendszerek létrehozása. A megújuló módon termelt energia szükség szerinti felhasználásához, az energiát felhasználó szektorok összehangolása kulcsfontosságú. Ehhez hálózatba kötési és automatizálási megoldásokra van szükség, nélkülözhetetlen villamosítási, és az innovatív modern technológiai fejlesztések is elengedhetetlen részei a folyamatnak.

A PHOENIX CONTACT Kereskedelmi Kft. pályázatot hirdet egyetemisták részére a megújuló energiaforrások, a világ fenntartható és klímasemleges energiával történő ellátásának tanulmányozására.

  • FELADAT – A fenntarthatóság témakörben Szakdolgozat vagy Projekt munka vagy Önálló labor elkészítése.
  • HATÁRIDŐ – PÁLYÁZATI JELENTKEZÉSRE: 2023.10.01
  • HATÁRIDŐ – PÁLYAMUNKA LEADÁSA: 2024.06.30

A pályázat kiírója két nyertes pályázatot választ ki a beküldött pályamunkák közül.

A nyertesek számára a cég egy 2 napos látogatást biztosít teljeskörű ellátással (utazás, szállás, étkezés) a Phoenix Contact németországi központjába, ahol megtekinthetik az általuk felépített, jövőt idéző működő mini várost (smart city), ami az AES szellemiségében működik. A támogatás értéke kb. bruttó 580 ezer Ft / fő.

JELENTKEZÉS: A pályázati jelentkezést a marketinghu@phoneixcontact.com  címre kérjük elküldeni, „ALL ELECTRIC SOCIETY PÁLYÁZAT” tárggyal.

További részletek és a témakörök – ITT

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben