Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Országos szakmai szimulációs verseny

3 fordulóból álló országos szakmai szimulációs versenyt hirdet az ALTEO, ahol a versenyzők egy elektromos járműmotorokat gyártó és értékesítő vállalat irányítását veszik át a szimulációban.  A cél mindenkinek a gyártással, K+F-el, termelés menedzsmenttel, árubeszerzéssel és erőforrásgazdálkodással kapcsolatos döntések optimalizálása. A versenyen 1-3 fős csapatok vehetnek részt. A versenyen bármely felsőoktatásban tanuló vagy friss diplomás részt vehet. Továbbá az ALTEO az energia szektor iránt érdeklődő mérnökök (villamos mérnök, energetika szakos) vagy akár matematikus, gazdasági matematikus, gazdasági informatikus, pénzügyes hallgatók jelentkezését is várja, akiket érdekel az energia ipar és kipróbálná magát egy elektromos motorokat gyártó és értékesítő virtuális cég vezetőjeként!
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben