Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Német-magyar kettős diploma lehetőség

Az Edutus Egyetem és a Hochschule Aalen között létrejött együttműködés keretében a 2019/2020. tanévtől kezdődően lehetőség van kettős diploma megszerzésére, melynek jellemzői:

A programban részt vevő hallgatók mind az Edutus Egyetem, mind a német partnerintézmény diplomáját megszerezhetik úgy, hogy a 7 féléves tanulmányi idő nem hosszabbodik meg.

A következő alapképzések hallgatói vehetnek részt a programban:

  • gazdálkodási és menedzsment
  • nemzetközi gazdálkodás
  • műszaki menedzser
  • mechatronikai mérnöki

A programba bekapcsolódó hallgatók a képzés első 4 félévét itthon, a következő 3 félévét a német intézményben töltik, és tanulmányaik eredményét mindkét intézmény kölcsönösen beszámítja.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben