Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Ne maradj le! Elindult a 2024-es felsőoktatási felvételi eljárás

December 21-én elindult az általános felsőoktatási felvételi eljárás, február 15-ig lehet jelentkezni a 2024. szeptemberében induló képzésekre.

Miért válaszd az Edutus Egyetemet?

  • Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!
  • Mi nem írunk elő minimum ponthatárt egyik önköltséges képzésén sem. # NINCS MINIMUM PONTHATÁR AZ ÖNKÖLTSÉGES KÉPZÉSEKEN
    (Az állami ösztöndíjas alapképzési szakokon a bekerülési minimum ponthatár: 240 pont, az állami ösztöndíjas mesterszakokon pedig 50 pont.)
  • Mi nem írunk elő emelt szintű érettségi követelményt egyik alapképzésén sem. # NEM KÉRÜNK EMELT SZINTŰ ÉRETTSÉGIT
TUDJ MEG MINDENT AZ IDEI FELVÉTELIRŐL

Regisztrálj a felvi.hu oldalon, és válaszd az Edutus Egyetemet! Ne feledd, jelentkezésed során mindkét finanszírozási formát megjelölheted, hiszen csak egy jelentkezési helynek számít.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben