Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

MOB Kettőskarrier-program konferencia

Az Edutus Egyetemen több mint 10 éve működik sportolói programunk, melynek segítségével az élsportoló hallgatóknak nem kell választani a sport és tanulás mellett. Évek óta jól működő együttműködési megállapodásunk van a Magyar Olimpiai Bizottsággal, mely megállapodást 2023. november 29-én megújítottunk. MOB szeptember végén mutatta be új „Kettőskarrier-programját”, melynek részét képezte, hogy 23 felsőoktatási intézménnyel – köztük az Edutus Egyetemmel – megállapodást kötött a sportolók továbbtanulásának segítéséről, támogatásáról.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben