Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Mesterhármas – Mesterképzési kínálat az Edutus Egyetemen

Az Edutus Egyetemen három mesterképzési szak közül választhatnak a tanulni vágyók.  Gazdaságtudományi területen marketing és ellátásilánc-menedzsment mesterképzési szakon, műszaki területen pedig műszaki menedzser mesterképzési szakon lehet az Edutuson tovább mélyíteni az alapképzésen megszerzett tudást.

Marketing mesterképzési szak 

Az üzleti világban a sikeres vállalkozások alapja a hatékony marketingstratégiában és a piaci műveletek megfelelő irányításában rejlik. Az Edutus Egyetem marketing mesterképzési szakán célunk, hogy olyan tudást adjunk át a leendő szakemberek számára, amelyek lehetővé teszik, hogy magabiztosan mozogjanak a marketing világában, legyen szó elméleti tudásról vagy annak gyakorlati alkalmazásáról.

A képzés során a résztvevők megtanulják az üzleti és a non-profit szektor sajátosságait, és azt, hogy hogyan alkalmazzák a marketing eszközöket ezekben a környezetekben. Emellett elsajátítják a modern kommunikációs eszközök használatát, beleértve a két idegen nyelven való írásbeli és szóbeli kommunikációt is.

A képzés kiemelten foglalkozik a piackutatás, a marketingtervezés és a versenyképes marketingmix kialakításának gyakorlati aspektusaival is. A hallgatók 4 féléves tanulmányuk elvégzése után képessé válnak arra, hogy ezeket a tevékenységeket hatékonyan és eredményesen megtervezzék és végrehajtásukat irányítsák. Az értékesítés-menedzsment és az e-kereskedelem területére is hangsúlyt fektetünk, hogy a végzettek naprakészek legyenek az online marketing területén is.

Marketing mesterképzési szakunk nemcsak a jelenlegi piaci igényekre készíti fel a leendő szakembereket, hanem arra is, hogy további tanulmányaikat doktori képzésben folytathassák, és így még magasabb szinten szerezzenek szakmai ismereteket és tapasztalatokat.

További információk a szakról: https://www.edutus.hu/oktatas/mesterkepzes/marketing/

Ellátásilánc-menedzsment mesterképzési szak

Az ellátásilánc-menedzsment mesterképzés célja olyan szakemberek képzése, akik átfogóan értik a vállalati logisztikai rendszereket, az ellátásiláncok összefüggéseit, illetve képesek hatékonyan irányítani ezeket a folyamatokat. A nálunk végzett hallgatók az elméleti tudás és a modern gyakorlati megoldások megismerése által képesek lesznek tervezni, elemezni és fejleszteni a vállalatokon belüli és a vállalatok közötti logisztikai folyamatokat.

A képzés során a hallgatók megismerik a legújabb trendeket és technológiákat az ellátásilánc-menedzsment területén, és megtanulják azok hatékony alkalmazását a gyakorlatban. A képzés lehetőséget biztosít arra, hogy a hallgatók a tanulmányaikat doktori képzésben folytassák, és még mélyebb szakmai ismeretekre tegyenek szert.

Az ellátásilánc-menedzsment mesterképzési szakon végzett szakemberek emellett képesek lesznek a szükséges piackutatási feladatokat levezetni, sikeres marketingterveket készíteni, valamint hatékonyan irányítani a marketingdöntéseket. A képzés különös hangsúlyt fektet az értékesítés-menedzsment és az e-kereskedelem területére is, hogy a végzettek versenyképesek legyenek modern üzleti környezetben.

További információk a szakról: https://www.edutus.hu/oktatas/mesterkepzes/ellatasilanc-menedzsment-mesterkepzesi-szak/

Műszaki menedzser mesterképzési szak

Ez a képzés alapvetően különbözik az általános menedzser képzéstől mind stratégiájában, szemléletében, mind struktúrájában, tartalmában és módszereiben. A képzés egy olyan interdiszciplináris megközelítést alkalmaz, amely több tudományterületet érint, így átfogó, széles spektrumú tudásra tehetnek szert a nálunk végzett szakemberek.

Ebben a képzésben a hallgatók nem csupán gazdasági és menedzsment ismereteket szereznek, hanem alapos természettudományi és műszaki tudásra is szert tesznek, ezáltal képesek lesznek mérnöki és műszaki feladatokat ellátni, miközben rendelkeznek a szükséges gazdasági és menedzsment ismeretekkel is. A hallgatók az itt megszerzett tudás által képesek lesznek részt venni a technológiai folyamatok műszaki és gazdasági vonatkozású tervezésében és fejlesztésében, valamint alkalmasak lesznek a megvalósítási folyamatok teljeskörű irányítására is. A képzés során továbbá megtanulják az eredmények számbavételét, értékelését, és képessé válnak a kapcsolódó döntések meghozatalára.

A képzés alapját a legkorszerűbb mechatronikai ismeretek képezik, a létesítménygazdálkodási menedzsment ismereteket pedig specializációként kínáljuk hallgatóinknak. Ez a kombináció egyedülálló a hazai képzési palettán, és éppen ezért kiemelkedő jelentőséggel bír a munkaerőpiaci igények tükrében. Az Edutus Egyetem képzése ezen a téren kivételes lehetőséget kínál a hallgatók számára, hiszen az itt megszerezhető, a piaci igényekhez igazodó, magas színvonalú tudás által sikeres karriert építhetnek.

A képzés lehetőséget biztosít arra is, hogy a hallgatók a tanulmányaikat doktori képzésben folytassák, és még mélyebb szakmai ismeretekre tegyenek szert.

További információk a szakról: https://www.edutus.hu/oktatas/mesterkepzes/muszaki-menedzser/

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben