Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Mérnökavatás Tatabányán

2017. február 18-án, szombaton rendezték meg a XVII. Komárom-Esztergom Megyei Mérnökbált Tatabányán az Edutus Főiskolán.

A hagyományos Mérnökbál keretében a 2016-17 tanév I. szemeszterében, az Edutus Főiskola Műszaki Intézetében mechatronikai mérnök alapképzési szakon végzett fiatal mérnököt fogadott ünnepélyes keretek között mérnökké a Komárom-Esztergom Megyei Mérnökkamara. A fiatal mérnökök az avatás emlékéül a Kamara és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége ajándékait vehették át.

Az Edutusos mérnökök: nappalis hallgatóként végzettek: Czirkó Gábor, Czirkó Nándor, Csányi Csaba. Levelezős hallgatóként végzettek: Bauer Attila József a Tatabányai Szakképzési Centrum Műszaki Szakgimnáziumának tanára, Fazekas István az oroszlányi BorgWarner Oroszlány Kft. Turbo Systems Divízió alkalmazottja, Tóth Gábor Gergő a móri Gestamp Hungária Kft alkalmazottja.

Gratulálunk az újdonsült mérnökeinknek! 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben