Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Megújult Alumni weboldallal várjuk végzett öregdiákjainkat

A járvány okozta nehézségek ellenére az Edutus Egyetem online jelenlétét sikerült erősíteni és ennek keretében örömmel jelenthetjük, hogy megújult az Edutus Egyetem és jogelődjei – Modern Üzleti Tudomány Főiskolája (MÜTF), Harsányi János Főiskola (HJF) – Alumni weboldal.

Magán felsőoktatási intézményként kiemelten fontosnak tartjuk volt diákjainkkal a kapcsolattartást és nagy hangsúlyt fektetünk a főiskolás/egyetemi évek alatt kialakult közösségek fellendítésére. Ennek kapcsán 2021 tavaszára – amennyiben a körülmények megengedik – szervezünk egy Alumni találkozót, melyről az időpont közeledtével bővebb információval jelentkezünk.
Az Alumni Program lehetőséget, teret szeretne biztosítani az olyan kezdeményezéseknek, amelyek az Egyetem és jogelőd felsőoktatási intézmények egykori hallgatóinak az egymással való kapcsolattartását elősegítik, például évfolyam-találkozók, egyéb szakmai rendezvények megszervezésében is.

Miért érdemes regisztrálni?
20% kedvezményt biztosítunk:

– Edutus Egyetem képzéseiből https://www.edutus.hu
– EduFit Wellness Központ szolgáltatásaiból http://edufit.hu​
– Baristum Tankávézó termékeiből http://www.baristum.hu

Kapcsolatfelvétel régi csoport-, évfolyam-, kollégistatársakkal az Öregdiákok adatbázison keresztül.

A regisztrációs oldal a következő linken érhető el: https://alumni.edutus.hu/
Az előzetes regisztráció után a megadott adatok alapján egy adategyeztetés után kerül jóváhagyásra az alumni tag, kizárva ezzel, hogy valaki jogosulatlanul bekerüljön az adatbázisba.

A karantén helyzet alkotta és sikeressé vált #EGYÜTTOTTHONRÓL rovat mintájára tervezünk egy rovatot, melyben a nálunk végzett hallgatók interjú vagy blogbejegyzés keretében mesélik el szakmai sikereiket, segítik élettapasztalatait megosztásával a jelenlegi hallgatókat, beszámolnak milyen utakat jártak be eddig.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben