Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Meghívó

Szeretettel meghívjuk a Zöld gazdaság Szerbiában című komplex előadásra, melyet 2022. március 26-án 9:45-15:00 óra között online tartunk angol nyelven. A határon átnyúló ismeretterjesztő események az „Innovatív napelemes tricikli fejlesztése komplex tehetséggondozással” című NTP-INNOV-21 nyertes pályázatunk részeként valósulnak meg. A tehetséggondozásban résztvevő hallgatóinkon túl szívesen látjuk az érdeklődőket, akik szeretnének a zöld gazdasággal, megújuló energiaforrásokkal, körkörös gazdasággal és szerbiai jó példákkal kapcsolatosan további ismereteket elsajátítani.

Az előadást tartja Prof. Nenad Mitrović egyetemi docens, a Belgrádi Gazdasági és Üzleti Főiskola társ-szervezésével. Az előadások nyelve angol.

Csatlakozom

(Tervezzük felvétel készítését, a vendégeknek kamerát nem szükséges bekapcsolni.)

Bővebb információ és elérhetőség:
Molnárné Dőry Zsófia (Edutus Egyetem, egyetemi tanársegéd), dory.zsofia@edutus.hu

 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben