Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Megállapodás

Az Edutus Főiskola 2016 márciusában stratégiai partnerségi megállapodást kötött a Földművelésügyi Minisztériummal.

...

Az együttműködés alapját az Edutus Főiskola által a Bejárható Magyarország Programhoz kötődően megvalósítandó oktatási- képzési fejlesztéseknek a környezet- és természetfejlesztési koncepciókba történő integrálása jelenti.

A megállapodás kiterjed a jogszabályok, jogszabályokat megalapozó koncepciók előkészítésében való közös munkára az erdőgazdálkodás, földügy-termőföld, helyi értékek, hungarikumoik, környezetvédelem, természetvédelem és térképészet témákban.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben