Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Marketing sikerek a hazai kézműves hústermékek értékesítésében előadás az Edutuson

Az EDUTUS Egyetem Gazdálkodástudományi Tanszéke és HÉLIA Helyi Élelmiszerláncok Innovációja Szakmai Műhelye és Szakkollégiuma

Marketing sikerek és leckék a hazai kézműves hústermékek előállítása, értékesítése és fogyasztás-ösztönzése területén – „Fekedi Stifolder”* esettanulmány címmel szakmai vitadélutánt szervez,

Meghívott vendégelőadó: Papp Gábor tulajdonos, ügyvezető

Helye: Falk1 Edutus Ház, 1055. Budapest, Falk Miksa utca 1.Tomcsányi Móricz” terem

Időpontja:  2019. május 9-e csütörtök, 15:00 óra

A termékkóstolással egybekötött szakmai rendezvényünk célja, bepillantást adni a hazai tájjellegű és hagyományos hústermékek „réspiacán” tevékenykedő KKV-ok marketing törekvéseinek, korlátainak és lehetőségeinek jelenlegi gyakorlatába. Az előadást kérdések, hozzászólások és vita követik.

A vitadélután kötetlen beszélgetéssel zárul, amely a résztvevők számára alkalmat teremt a hatékony információcserére és kapcsolatépítésre.

*„A ma ismert stifolder, mint paprikás szalámi, közel 300 évre visszatekintő folyamatos fejlődés eredménye. Az 1720-as években a fejlett húsfeldolgozási gyökerekkel rendelkező fuldai apátságból betelepített németek magukkal hozták az akkor még rusztikus jellegű, borsos, fehér szalámijukat. Az ezt követő 300 évben az itt élő nemzetiségek – a baranyai svábok, magyarok és horvátok – paraszti gasztronómiájának egymásra hatásával, több fejlődési stáció mentén alakult ki a ma ismert stifolder. Forrás:https://fekedistifolder.hu

Kapcsolattartó és a rendezvény moderátora: Dr. Vörös Mihály, Gazdálkodástudományi Tanszék, HÉLIA Szakmai Műhely és Szakkollégium, mobil: 20/347 5791.

Tisztelettel kérjük az érdeklődőket, hogy a szervezett lebonyolítás érdekében szíveskedjenek a rendezvényt megelőzően a voros.mihaly@edutus.hu e-mail címen legkésőbb 2019. május 3-4-ig jelezni részvételi szándékukat.

A rendezvényre szeretettel várjuk az élelmiszermarketing, ill. a hagyományos és tájjellegű termékek értékesítése, termékmarketingje iránt érdeklődő kollégáinkat és hallgatóinkat.

 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben