Hírek
Marketing sikerek a hazai kézműves hústermékek értékesítésében előadás az Edutuson
Az EDUTUS Egyetem Gazdálkodástudományi Tanszéke és HÉLIA Helyi Élelmiszerláncok Innovációja Szakmai Műhelye és Szakkollégiuma
Marketing sikerek és leckék a hazai kézműves hústermékek előállítása, értékesítése és fogyasztás-ösztönzése területén – „Fekedi Stifolder”* esettanulmány címmel szakmai vitadélutánt szervez,
Meghívott vendégelőadó: Papp Gábor tulajdonos, ügyvezető
Helye: Falk1 Edutus Ház, 1055. Budapest, Falk Miksa utca 1. „Tomcsányi Móricz” terem
Időpontja: 2019. május 9-e csütörtök, 15:00 óra
A termékkóstolással egybekötött szakmai rendezvényünk célja, bepillantást adni a hazai tájjellegű és hagyományos hústermékek „réspiacán” tevékenykedő KKV-ok marketing törekvéseinek, korlátainak és lehetőségeinek jelenlegi gyakorlatába. Az előadást kérdések, hozzászólások és vita követik.
A vitadélután kötetlen beszélgetéssel zárul, amely a résztvevők számára alkalmat teremt a hatékony információcserére és kapcsolatépítésre.
*„A ma ismert „stifolder”, mint paprikás szalámi, közel 300 évre visszatekintő folyamatos fejlődés eredménye. Az 1720-as években a fejlett húsfeldolgozási gyökerekkel rendelkező fuldai apátságból betelepített németek magukkal hozták az akkor még rusztikus jellegű, borsos, fehér szalámijukat. Az ezt követő 300 évben az itt élő nemzetiségek – a baranyai svábok, magyarok és horvátok – paraszti gasztronómiájának egymásra hatásával, több fejlődési stáció mentén alakult ki a ma ismert „stifolder”….” Forrás:https://fekedistifolder.hu
Kapcsolattartó és a rendezvény moderátora: Dr. Vörös Mihály, Gazdálkodástudományi Tanszék, HÉLIA Szakmai Műhely és Szakkollégium, mobil: 20/347 5791.
Tisztelettel kérjük az érdeklődőket, hogy a szervezett lebonyolítás érdekében szíveskedjenek a rendezvényt megelőzően a voros.mihaly@edutus.hu e-mail címen legkésőbb 2019. május 3-4-ig jelezni részvételi szándékukat.
A rendezvényre szeretettel várjuk az élelmiszermarketing, ill. a hagyományos és tájjellegű termékek értékesítése, termékmarketingje iránt érdeklődő kollégáinkat és hallgatóinkat.