Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Magyar Szállítmányozók Szövetségének nemzetközi konferencia 2023

Ebben az évben is megrendezésre került a szakmai nemzetközi konferencia, ahol a szállítmányozás nemzetközi kérdései voltak napirenden. Az Edutus Egyetem részéről egyrészről Dr. Réger Béla mint a Szállítmányozók Szövetségének a vendége vett részt. A hasznos szakmai előadások az aktuális Covid19 után a szomszédban zajló háború kihívásai határozták meg az aktuális témákat. A FIATA nemzetközi szervezet bemutatta az új EU-ban egységes digitális CMR fuvarlevelet, amitől a szakma nagy reményeket vár. A mesterséges intelligencia is napirendre került, mint napjaink egyik nagy kihívása.

A konferenciát a Dr. Lányi Márton a Gazdálkodástudományi tanszék adjunktusa és a Magyar Szállítmányozók Szövetségének az elnöke és a Kühne-Nagel Kft., ügyvezető igazgatója nyitotta meg.

 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben