Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Magyar és Nemzetközi TDK szekciók eredményei

2023. április 28-án zajlott immáron másodszor a nemzetközi TDK szekció, ahol három dolgozatot mutatott be öt egyetemünkön tanuló kínai hallgató, olyan témákban, mint a mesterséges intelligencia vagy a digitalizáció. A dolgozatokat Dr. Peredy Zoltánnál és Dr. Chaudhuri Sujitnál írták a hallgatók, akiknek nagy szerepük van abban, hogy a nemzetközi TDK szekció elindult az elmúlt évben.

A nemzetközi TDK szekció eredményei:

  1. helyezett: Cui Zheng, Sun Jiaxuan, Wang Jiayi
  2. helyezett: Zhang Jingyu
  3. helyezett: Li Sijia

2023. május 12-én a magyar nyelvű TDK szekciót is megrendeztük, ahol négy hallgató mutatta be kutatási eredményeit, E-kereskedelem, elöregedő társadalom, közösségi média és CSR témákban. Felkészítő oktatók Dr. Juhász Krisztina, Dr. Sárkány Péter és Dr. Chaudhuri Sujit.

A magyar nyelvű TDK szekció eredményei:

  1. helyezett: Nyemcsok Eszter
  2. helyezett: Dezső Balázs
  3. helyezett: Horváth Balázs

Gratulálunk a hallgatóknak és felkészítő oktatóiknak!

 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben