Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Logisztikai Évkönyv ünnepélyes bemutatója

2021. december 15-én, az Orchidea Magyar-Angol Gimnázium konferencia termében ünnepélyes keretek között került bemutatásra a Magyar Logisztikai Egyesület által kiadott Logisztikai Évkönyv, mely most minden eddiginél színesebb, változatosabb, és nagyobb terjedelmű. Az Évkönyvbemutató keretében szakértői oklevelek átadására is sor került.

A Magyar Logisztikai Egyesület szabályzatának értelmében egyetemünk két oktatója (Dr. Lakatos Péter és Dr. Réger Béla) vehette át a „Tanúsított Kiemelt Logisztikai Szakértő” oklevelet, melyhez szívből gratulálunk!

 

 

 

 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben