Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Látóúton jártunk az Edutus Egyetem Passzív Házában, Tatabányán

Egyetemünk megújuló energiás oktatóháza adott otthont a tatai Népfőiskolai Műhelysorozat klímastratégiai szakmai látogató útjának, ahol az elméleti felkészítés és ismeretszerzés mellett a gyakorlatban is megvalósult, klímavédelemmel összefüggő beruházást tekinthettek meg, és a helyszínen megtapasztalhatták azok működési rendszerét, mérhető eredményeit. Az energetikai, fenntarthatósági bemutató mellett interjút készítettek Molnárné Dőry Zsófiával, a program szakmai gazdájával a mindennapi életünkhöz kapcsolódó környezettudatos, gyakorlati tanácsairól.

Részletek az interjúban: https://mznt.hu/latouton-jartunk-az-edutus-egyetem-passzivhazaban-tatabanyan

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben