Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Kutatók Éjszakája 2022 – Edutus 30 Jubileumi Ünnepségsorozat

Legyél Te is felfedező az Edutus Egyetem Kutatók Éjszakáján!

A Kutatók Éjszakája egy Európa-szerte megrendezett ingyenes eseménysorozat a tudomány és a kutatói életpálya népszerűsítésére. Az évente megrendezésre kerülő programra most is mindenkit szeretettel várunk szeptember 30-án, pénteken 16:30-tól 20.00 óráig az Edutus Egyetem tatabányai B épületében (Béla király krt. 58.).

Az érdeklődők megismerkedhetnek az egyetem Passzív Házában a tudatos energiafelhasználás lehetőségeivel és az alternatív energiaforrásokat használó berendezésekkel, innovációkkal. (Erre a programra itt lehet regisztrálni)

A fiatalabb korosztály pedig kipróbálhatja magát a Lego robotépítésben és -programozásban. Valamint megnézheti és akár meg is kóstolhatja, hogy milyen palacsintát tud készíteni egy robot. (Erre a programra itt lehet regisztrálni)

Az egyetem hallgatói különféle kísérleteket fognak bemutatni a program teljes ideje alatt a tornaterembe, amiből néhányat a vállalkozó kedvű látogatók is kipróbálhatnak majd. (Erre a programra itt lehet regisztrálni)

Ezen kívül az egyetem oktatói készülnek érdekes, aktuális témákat feldolgozó előadásokkal. Amelynek a menetrendje itt található.

A Kutatók Éjszakájának teljes programja ezen az oldalon érhető el, ahol regisztrálni is lehet a szimpatikus foglalkozásokra.

 

Találkozzunk ott!

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben