Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Közlemény az Edutus Főiskola 2016-os éves zárásáról

Az Edutus Főiskola 2016. évi gazdálkodását a stabilitás jellemezte.

Sikeresen kompenzáltuk az elmaradt pályázatok miatt felmerült forráshiányt és a takarékos gazdálkodásnak köszönhetően az évet pozitív pénzforgalmi eredménnyel zártuk. Ehhez hozzájárultak a felsőoktatási tevékenységen kívül a különböző vállalkozási tevékenységeink is (pl. felnőttoktatás).

A kezdeményező projektkezelésnek köszönhetően a főiskola sikeresen tud részt venni a 2017-es pályázatokon, már megnyert pályázattal is rendelkezünk, ill. a felsőoktatáshoz kapcsolódóan több pályázatot benyújtottunk. Ezek sikeressége nagyban hozzájárulhat ezévi pénzügyi stabilitásunkhoz.

Az Edutus Főiskola vezetősége

 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben