Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Készül a Napcsiga újabb generációja az Edutus Egyetemen

Magyarország egyetlen, kizárólag napenergiával műkö​dő, Napcsiga elnevezésű járműve az Edutus Egyetemen készült 2017-ben. Az eltelt négy év alatt 19 200 kilométert tett meg a Napcsiga, eközben folyamatosan tesztelték és adatokat gyűjtöttek a további fejlesztéséhez.  Ehhez nyert most a Nemzeti Tehetségprogram keretében az egyetem Műszaki Intézete az”Innovatív napelemes tricikli fejlesztése komplex tehetséggondozással” című, egyéves futamidejű pályázatával 6,4 millió forint vissza nem térítendő támogatást. A pályázati projekt megvalósításával kapcsolatos részletes tervekről és elképzelésekről szóló cikk ide kattintva olvasható.
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben