Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Jubilált a Bláthy Ottó Törzsasztal

Immáron tizedik alkalommal került megrendezésre 2023. 02. 22-én a Bláthy Ottó Törzsasztal találkozója. A Törzsasztalt az Edutus Egyetem hívta össze a Komárom-Esztergom vármegyei vállalati, intézményi és közéleti szereplők közötti aktív kapcsolat megteremtése céljából. A rendezvénysorozat sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint az egyre növekvő résztvevői létszám és a tagok közti új partnerkapcsolatok kialakulása.  

 A kötetlen hangulatú események során aktuális szakmai témák kerülnek terítékre, és egy-egy helyi vállalkozásnak is lehetőséget biztosítanak a szervezők a bemutatkozásra.  

A jubileumi alkalom témája a szakképzés és felnőttképzés aktualitásai voltak, melyet Dr. Hankó Balázs, a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkár prezentált. A témához kapcsolódóan és az ünnepi alkalomra való tekintettel az Edutus Egyetem is bemutatta tevékenységét. Dr. Szaniszló Gábor, az Edutus Egyetem felnőttképzési igazgatója és Horváthné Felföldi Helga, az Edutus Egyetem szakképzési és felnőttképzési szakértője – az egyetem bemutatásán túl – a képzéseket érintő változásokat és fejlesztéseket, valamint az intézmény naprakész és magas színvonalú szakirányú továbbképzési és felnőttképzési palettáját ismertette. A résztvevők számára értékes információ volt, hogy az Edutus Egyetem igény szerint speciálisan, vállalatokra szabottan is indít képzéseket, melyek nagyban segíthetik a munkafolyamatokat és az erőforrások jobb kihasználását. Mindezek többféle pályázaton keresztül támogatással is megvalósíthatók. Mindkét előadás párbeszédet indított a résztvevők között, ami vacsora közben és után is folytatódott. 

A Bláthy Ottó Törzsasztal következő eseményének tervezett témája a hulladékgazdálkodás lesz, mely várhatóan 2023 tavaszán kerül megrendezésre, és a régi és új tagok számára is nyitott. Amennyiben vállalkozóként Ön is szeretne tagja lenni és értesülni az aktuális eseményekről, a mail@edutus.hu email címen jelezheti szándékát.   

 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben