Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Jelentkezz a Topcrew vitorlás versenyző képzésére!

Vitorlás versenyző képzés mancsaftoknak és csapatoknak – ha versenyezni szeretnél, azért, ha már versenyzel, de tovább fejlődnél, azért!

Jelentkezz Edutusos hallgatóként a Topcrew vitorlás versenyző képzésre, és ha az első 4 hallgató egyike vagy, 40%-os kedvezménnyel vehetsz részt a képzésen.

Volt egy pillanat, amikor beültél egy hajóba: mindegy, hogy tudatosan vagy véletlenül, a lényeg, hogy valami olyan értékre találtál, ami egész életedben végig kísérhet. A vitorlázás mindenkinek kicsit másfajta szerelem: erős szélben a sebesség, gyengében a csíkok, foltok kivitorlázása, megtanulni a hajó minél precízebb, gyorsabb vezetését, a vitorlák minél optimálisabb állítását vagy minél ügyesebb, technikásabb vitorlázóként tartozni egy csapathoz, közösséghez. Bármelyik is motivál, az biztos, hogy fejlődni, tanulni, előrelépni szeretnél: ebben segít neked a TOPCREW vitorlás versenyző képzése.

Képzésünk 6 napos, két nagyobb blokkra osztva, 5 téma köré csoportosítva. A képzés középpontjában a gyakorlat áll, ezért az elméleti anyagokat előre megküldjük, hogy amikor találkozunk, csak ismételni kelljen – mindenkinek az a jó, ha minél több időt tölthet a vízen! A képzések időpontjait úgy állítottuk össze, hogy az is találjon megfelelőt, akinek a szabadság lehetőségei korlátozottabbak: a 6 napot ezért két részre bontottuk, áprilistól szeptemberig 2 x időpont közül választhatok.

Oktatói csapatunk alapja Sabján Annamari és Kovács Vica: mi tartjuk a képzés nagy részét, kiegészülve a témák alapján meghívott szakértőkkel és vitorlázókkal.

Képzésünket J24 hajókon tartjuk – a választás tudatos: tapasztalataink szerint ezen a típuson tudjuk legjobban biztosítani a hatékony tanuláshoz szükséges egységes környezetet, de annak is tudunk megoldást, aki saját hajóval szeretne részt venni képzésünkön.

Bázis helyszínünk a Hajógyári Kikötő Balatonfüreden.

A képzés tematikáját, dátumait, árát és egyéb részletes információt a www.topcrew.hu oldalon találtok.

Várjuk jelentkezéseteket a hello@topcrew.hu címen!

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben