Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Interjú a Regio Regia magazinban Műszaki Intézetünk vezetőjével, Dr. Peredy Zoltánnal

A Regio Regia magazin Műszaki Intézetünk vezetőjével, Dr. Peredy Zoltánnal készített interjút.

Részlet a cikkből:

„A tatabányai Edutus Egyetem beszámolt a közelmúltban arról, hogy jelentősen nőtt a hallgatói létszámuk. A felsőfokú gazdasági képzés mellett új lendületet kapott a felsőfokú műszaki képzés is, amiben az egyetem Műszaki Intézete is nagy szerepet játszott. De vajon mitől lett vonzó az Edutus a fiatal mérnökjelöltek számára? Milyen gépcsodákat rejt egy Műszaki Intézet? Kérdéseinkre Dr. Peredy Zoltán intézetvezető válaszolt, részletesen bemutatva az egyetem műszaki képzőközpontját, annak laboratóriumait és a Passzív Házat. Kalauzolásának köszönhetően képet alkothatunk az alkalmazott tudományokra, a gyakorlatra építő egyetem felsőfokú műszaki képzésének eszközpalettájáról, széles körű vállalati és intézményi együttműködéseiről, vállalkozói tevékenységéről.”

TELJES CIKK
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben