Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Interjú Czeglédi Tamással a tokenizációról

A tokenek már elengedhetetlenek a mindennapi életünk során, legyen szó egy repülőjegyről, tulajdoni lapról vagy akár egy zsetonról a kaszinóban. Czeglédi Tamás interjút adott a MMOnline-nak, amiben az Edutus Egyetem blockchain képzéséről és a tokenek fontosságáról mesélt.

A cikk itt érhető el.

 

A tokenizáció a versenyképesség egyik feltételévé vált, ezért érdemes alapos ismereteket szerezni róla. Az általános blokklánc gyakorlatorientált továbbképzést elvégezve a részvevők kiválóan át fogják látni a blokklánc technológia adaptációjához szükséges lehetőségeket.

Ismerje meg általános blokklánc szakember képzésünket az alábbi linken.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben