Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Innovatív napelemes tricikli fejlesztése – bemutató leírás

A NapCsiga fantázianevű, környezetileg fenntartható, költséghatékony, nemzetközi szinten is megvalósítható és használható, szolár energiaellátású, teherszállításra alkalmas, napelemes szigetüzemre képes, háromkerekű kisjármű prototípus, melynek öt éves működése során szerzett tapasztalatokkal továbbfejlesztett változata 2022-ben az Edutus Egyetemen az „Innovatív napelemes tricikli fejlesztése komplex tehetséggondozással” című NTP-INNOV-21 nyertes pályázatunk részeként valósult meg mechatronikai mérnök és műszaki menedzser hallgatók bevonásával.

A bemutató leírást ide kattintva olvashatják.

A napjárművel szakmai, ismeretterjesztő bemutatókat vállalunk az Edutus Egyetem tatabányai Passzív házánál vagy környékbeli iskolai, szervezett helyszíneken is. Időpontegyeztetéshez e-mail elérhetőség: dory.zsofia@edutus.hu.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben