Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Ingyenes Hazai Mezítlábas Parkok – Kirándulási lehetőségek augusztusra

Ha még van pár szabad hétvégétek az évkezdés előtt, próbáljátok ki a hazai mezítlábas parkokat! Az élmény nem marad el.

A hétvégén vízparti nyaralásom után, hűsítő, aktív pihenésre vágytam, ezért kutatni kezdtem a neten, hogy hol találhatnék olyan árnyékos sétát, ami nem megerőltető ebben a hőségben. Így jutottam el kislányommal, Tabajdra a mezítlábas parkba.

Mezítláb lehet sétálni árnyékot nyújtó fák között egy patak mellett a nyárban. Pici dombot megmászva a kilátás sem marad el, távolban a Vértes hegységet láthatjuk.

Jó-jó, de miért mezítláb!? –tehetitek fel a kérdést.

Mert kialakítottak egy 21 féle felületből álló útvonalat mellyel megdolgoztathatjuk talpizmainkat. Sétáltunk fenyőtobozon, kukoricacsutkán, bemerészkedtünk a patakba, vagy átkeltünk a kicsit szúrós bazalton, süppedtünk a tőzegben. A 40 perces séta annyira tetszett, hogy rákerestem a többi mezítlábas parkra Magyarországon. 12 ingyenes parkot találtam, ezt szeretném sok szeretettel a figyelmetekbe ajánlani. Cipőkkel le, indulhat a talpedzés!

https://www.csaladinet.hu/hirek/szabadido/programajanlo_(csaladdal_gyerekkel)/23001/12_ingyenes_hazai_mezitlabas_park_amit_imadni_fogtok

Csépe Panni

sportolói programvezető

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben