Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Információk a minimum ponthatárról

A 2018-as felvételi időszakban is 280 pontban állapították meg a minimum ponthatárt az alapszakokon.  

Azok, akik a 280-an pontos minimum követelményt nem tudják teljesíteni, biztosan nem nyernek felvételt egyik felsőoktatási intézménybe sem alapképzésre. Ebbe a pontszámba bele számítanak többletpontokat adó eredmények, pl. emelt szintű érettségi, nyelvvizsga, OKJ-s szakképzés. További többletpont szerethető pl. előnyben részesítéssel vagy felsőoktatási szakképzésben szerzett oklevéllel. 

Ha teljesíted ezt az alapkövetelményt, nagy eséllyel kerülhetsz be az Edutus által meghirdetett alapképzési szakok nappali és levelező képzési formájának valamelyikére. Az országban 4 helyen, Budapesten, Tatabányán, Tatán és Sümegen várunk gazdasági és műszaki képzésekkel. Hallgatóinknak a tanulmányaik alatt több szempontból is próbálunk segítséget nyújtani. Azok, akik duális képzésben vesznek részt, már a tanulmányaik alatt a gyakorlatban is kamatoztathatják az órákon megszerzett tudást egy cég alkalmazottjaként. A webinárium minden hallgató számára elérhető, így aki nem tud részt venni az órákon interneten keresztül követheti vagy visszanézheti az előadást. Ez sportolóink számára is nagy segítség, akik nemzetközi versenyek vagy az olimpiai felkészülés miatt hosszabb időre távol maradnak, így becsatlakozhatnak az órákba. Számukra egyéni tanrendet is biztosítunk, hogy összeegyeztethessék a sportot a tanulással.  

Az Edutus 2018/19-es tanéve különleges abból a szempontból, hogy tandíjmentességet biztosít azoknak a hallgatóknak, akik most kezdik nálunk tanulmányaikat és teljesítik a követelményeket. 

Képzéseink

További részletes információ a https://www.edutus.hu/felvetelizoknek/ és a www.felvi.hu honlapokon. 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben