Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

IFT szakmai tájékoztatás

2016. március 9. (szerda), 17 órakor az Edutus Főiskola "A" épület, nagyelőadójában került sor az Edutus Főiskola Intézményfejlesztési Terve 2016-2020 ismertetése körében megrendezésre kerülő szakmai tájékoztatásra.

...

A rendezvény célja, hogy az Edutus Főiskola Intézményfejlesztési Terve az Edutus Főiskola rektora, valamint stratégiai főigazgatója által az Edutus Főiskola székhelyének, valamint telephelyének térségében, a megye, továbbá a térség kiemelt szereplői részére bemutatásra kerülhessen.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben