Hírek

IFT szakmai tájékoztatás

2016. március 9. (szerda), 17 órakor az Edutus Főiskola "A" épület, nagyelőadójában került sor az Edutus Főiskola Intézményfejlesztési Terve 2016-2020 ismertetése körében megrendezésre kerülő szakmai tájékoztatásra.

...

A rendezvény célja, hogy az Edutus Főiskola Intézményfejlesztési Terve az Edutus Főiskola rektora, valamint stratégiai főigazgatója által az Edutus Főiskola székhelyének, valamint telephelyének térségében, a megye, továbbá a térség kiemelt szereplői részére bemutatásra kerülhessen.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben
Újdonság

Edutus képzés ajánló

Alkalmazásunk segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb képzéseinket.

MEGNÉZEM
Új