Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

I. Lupa Egyetemi, Főiskolás Sportnap

A vizsgákban megfáradt diákoknak remek év- és uv záró sporteseményt és bulit kínálunk a Lupán!

A diákigazolvánnyal kedvezményesen tudtok belépni a Lupa Strand területére, egyéni vagy páros (teqball, sörpong, kettlebell hajítás stb) és csapat (strandröpi, strandfoci, strandvízilabda) versenyekre nevezhettek, este Sunset Party a Lupacabana bárban.

A zenét Drop the Cheese és Danny Better tolja.

További információk, kedvezményes belépőjegy (lehetőségetek van elővételben (2018. június 9-ig 2.000 és 2018. június 10-22. között 2.500 Ft) és a helyszínen (az esemény napján 2018. június 23-án 3.000 Ft) is megvenni, illetve a belépőket hamarosan online is elkezdjük értékesíteni): lupasport@lupato.hu

Nevezés a csapatsportokban:

Strandfoci: Korozmán Krisztián +36203537133

Strandröpi: Kiss Csaba +36703384914

Strandvízi: ifj Major Zoltán +36303720311

 

Az egyéni sportokban a helyszínen tudtok majd nevezni.

http://lupato.hu/aktualis/esemeny/egyetemi-foiskolas-sportnap

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben