Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Hungarikumok a turizmusban: konferencia neves előadókkal

A turisztikai szakma és az államigazgatás jeles képviselői tartanak előadásokat az I. Hungarikumok a turizmusban, turizmus a hungarikumokért konferencián.

A Turisztikai Tanácsadók Szövetsége a munkatervében szereplő hungarikum konferenciát a Földművelésügyi Minisztériummal közös rendezésben I. Hungarikumok a turizmusban, turizmus a hungarikumokért címmel tartja 2016. február 25-én, csütörtökön – tájékoztatott Dr. Jandala Csilla elnök. A rendezvényre az Edutus Főiskola Falk Miksa utcai Rendezvényházában kerül sor.

...

A program során előadást tart az illetékes államtitkárság képviselője, az NGM, a Magyar Turizmus Zrt. képviselői. Megszólalnak TUTSZ-tagok , önkormányzati és gyakorlati szakemberek . A hungarikumok, kiemelkedő nemzeti értékek világából hoznak példákat a hungarikumok és a turizmus szinergikus kapcsolatáról.

A rendezők várják az érdeklődők jelentkezését, melyet ide kattintva lehet megtenni.

A programleírás a Letölthető fájlok alatt vagy ide kattintva tekinthető meg.

Forrás: Turizmus Online

Képek ITT tekinthetőek meg

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben