Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Hatalmas küzdelemben, pótselejtezőben vívta ki indulási jogát a következő Világbajnokságra a férfi kézilabda válogatottunk!

Gratulálunk két hallgatónknak: Juhász  Ádámnak és Bartók  Donátnak, hogy a kézilabda válogatott tagjaiként, Szlovéniát összesítésben legyőzve, kiharcolták a VB szereplés jogát. Míg Bartók Donát kisebb betegség miatt csak a kispadról izgulhatta végig  a pótselejtezőt, addig  Juhász Ádám  második félidőben irányító szerepben próbálhatta ki magát. A szombaton idegenben szerzett 5 gólos előny  elegendő volt ahhoz, hogy az esélyesebb, – világbajnoki 3. helyezéssel rendelkező- Szlovéniát a szerdai itthoni mérkőzésen már ne engedjük szárnyalni, és kijussunk a Világbajnokságra.

 

Büszkék vagyunk kézilabdás hallgatóinkra!

https://24.hu/sport/2018/06/13/kezilabda-vb-potselejtezo-magyarorszag-szlovenia/

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben