Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Gratulálunk!

„Rendíthetetlen energiákkal dolgozik intézményének hazai és nemzetközi elismeréséért, miközben a szakmai lobbitevékenységre, kutatásokban, konferenciákon való részvételre is szakít időt.”- írja a Turizmus Kft. az „Az év 50 legbefolyásosabb személye a magyar turizmusban” kiadványában.

De kiről is van szó?
Nem másról, mint főiskolánk rektoráról, Dr. Jandala Csilláról, ugyanis Ő is bekerült a Top 50-be!

...

A rektor asszony interjúja során többek között beszélt az alkalmazott tudományok egyeteme rangról, mint iskolánk központi kérdésről és ennek kapcsán a duális képzés megvalósításáról, továbbá a Magyar Akkreditációs Bizottság elismeréséről, melyet 2015-ben tudhatott magáénak az Edutus Főiskola. 

Ezen felül szó esett még a gyakornoki programról, és a partneri kapcsolataink szorosságáról és bővüléséről.

Ezúton szeretnénk gratulálni az Edutus Főiskola (legbefolyásosabb) rektorának, Dr. Jandala Csillának!

A kiadvány az alábbi linken rendelhető: http://turizmus.com/elofizetes

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben