Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

GERECSE 50 és az EDUTUS

Edutusos Hallgatók Figyelem!

2016.04.16. Tatabányáról indul a GERECSE 50 teljesítmény túra. Már vasárnaptól lehet online nevezni a következő linken: www.gerecse50.hu

Szeretnénk, ha minél több hallgatónk részt venne az eseményen. ...

Azok a hallgatók, akik leggyorsabban neveznek és részt vesznek az 50 km-es túrán értékes sportszer ajándékban részesülnek. Természetesen rövidebb távokra is lehet jelentkezni. Aki online jelentkezett, az indulási szándékát Csépe Panni sportolói programvezetőnél e-mailben is jelezze, mert szeretnénk, ha az EDUTUS CSAPATA együtt vágna neki a túrának.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben