Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

EDUTUS az ENELKO-n

Dr. Gács Iván professor emeritus (Műszaki Intézet) a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem valamint az EDUTUS Főiskola képviseletében részt vett az Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság (EMT) XVII. Nemzetközi Energetika-Elektrotechnika Konferenciáján (ENELKO). Dr. Gács Iván évek óta tagja a konferencia-sorozat tudományos bizottságának. A plenáris előadáson a Magyar Energetikai Társaság – a konferencia társrendezője – nevében köszöntötte az EMT jelenlevő vezetőit, tagjait és a konferencia minden résztvevőjét. Vezette a „Környezetbarát megújuló energiaforrások” szekciót, aminek keretén belül „A megújulókból termelt és az import villany mellékhatása a statisztikára” címmel előadást is tartott.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben