Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Fiatal Vállalkozók Hete – 2015. november 16-20.

HELYSZÍNEK: Budapest, Debrecen, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Székesfehérvár és Szekszárd

ELŐADÓK: Mercedes, Graphisoft, Axa Bank, Trigránit, Provident, Libri-Shopline és Kasza Tibi, Bárdos András, Ördög Nóra

Közel 50 ingyenes rendezvény vár országszerte a FIVOSZ rendezésében, ahol ÉBRESZTŐ ELŐADÁSOK KERETÉBEN OSZTJÁK MEG VELED A SIKER TITKÁT milliárdos vállalkozások vezetői és olyan fiatal vállalkozók, akik rövid idő alatt nagyra nőttek.

  • Mi kell ahhoz, hogy induló céged sikeressé váljon?
  • Tudod mi zajlik a nagyvilágban a színfalak mögött?
  • Hogyan lehet szórakozva pénzt keresni?
    Miért van az, hogy a vállalkozások több, mint a fele elbukik?

Gyere! Kérdezz! Vállalkozz!

Részletes program és regisztráció a http://www.fiatalvallalkozokhete.hu oldalon!

Az eseményeken a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött
A HELYEK ROHAMOSAN FOGYNAK A FIATAL VÁLLALKOZÓK HETÉRE, INGYENES REGISZTRÁCIÓÉRT KATTINTS MOST IDE, HOGY BIZTOS HELYED LEGYEN!

Budapesten és 8 nagyvárosban

Mercedes, Bojár Gábor (Graphisoft), Axa Bank, Trigránit, Provident, Libri és Kasza Tibi, Bárdos András, Ördög Nóra

A Fiatal Vállalkozók Hetén közel 50 ingyenes rendezvény vár országszerte, ahol VÉGRE ÉBRESZTŐ ELŐADÁSOK KERETÉBEN OSZTJÁK MEG VELED A SIKER TITKÁT milliárdos vállalkozások vezetői és olyan fiatal vállalkozók, akik rövid idő alatt nagyra nőttek.

Gyere Te is és lesd el a titkukat, ide kattintva!

VÁROSOK:
9 nagyváros – Budapest, Debrecen, Győr, Miskolc, Pécs, Székesfehérvár, Eger, Nyíregyháza, Békéscsaba

BUDAPESTI Programok

Budapesten, tematikus konferenciákon várunk, ha kapcsolatépítésre, inspirációra és tudásra éhezel:

11.16. Hétfő: Sikeres pénzügyek és Menedzsment Nap – Vállalkozást indítanál? Zseniális cégvezetővé válnál? Ha Te szeretnél a következő nagy sztori lenni, akkor a pénzügyekhez és a cégvezetéshez profin kell értened, ez a Te napod!

Előadók: Lőrincze Péter, a Trigránit alelnöke, Kiss László az Axa Bank egyik igazgatója és tévéből is ismert, azonban számos területen kiemelkedő teljesítményt elérő Bárdos András kommunikációs szakember és vállalkozó osztja meg Veled a sikeres vezetés titkát!

11.17. Kedd: Vállalkozz Itthon Nap – Vállalkozni menő. Itt pont olyan fiatalokkal találkozol, mint Te vagy. Vannak céljaik és álmaik, viszont ők ezt meg is valósítják. Mi kell ahhoz, hogy Te is befutott és menő vállalkozóvá válj? Sikeres fiatal vállalkozók árulják el.

Előadók: Kasza Tibi (tudja, hogyan kell kommunikálni, hisz 450ezer +-os Facebook oldala van), de jön még Ördög Nóri, fiatal vállalkozók a gasztrobizniszből, az Origo Üzletrész.hu, Marketingszöveg.com, Vitéz Kürtős Kalács vezetője és befutott fiatal vállalkozók.

11.18. Szerda: Milliárdosok Napja – Itt virágzó cégek élén álló vagyonos, befutott vállalkozók vesznek részt, akik már milliárdokat kerestek. Miért náluk költenek el az ügyfelek milliárdokat és nem nálad? Mi kell ahhoz, hogy 10X—100X annyi ügyfél szavazzon neked bizalmat és téged tegyen gazdaggá, ne pedig a konkurenciát?

Előadók: Bojár Gábor, a Graphisoft alapítója, a Libri-Shopline Nyrt. vezére, egy 7 milliárdos paplangyár, a Naturtex alapítója és példaáértékű nagyvállalkozók.

11.19. Csütörtök: Kreatív Vállalkozások Napja – Iparművész, designer, festő vagy csak simán nagyon kreatív fiatal vagy, aki a kreatív iparban képzeli el a vállalkozását? Van egy jó hírünk, Te is nagyon sikeres vállalkozóvá válhatsz, mert a kreatív ipar az egyik leggyorsabban fejlődő iparág hazánkban, tele óriási lehetőségekkel.

Előadók: a MITTE, Design Terminál, Dickinson Consulting és más profi szakemberek, befutott kreatívipari vállalkozók árulják el, hogyan lehetsz sikeres!

11.20. Péntek International Business Day, presented by the Hungarian National Trading House (En) – Mi történik a nagyvilágban a kulisszák mögött? Nézz be velünk a színfalak mögé! Exportálnál, külpiacra lépnél? Gyere a villám export tanácsadásra és találkozz India egyik legnagyobb biztonsági technikai cégének tulajdonosával.

Előadók: Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. vezérigazgatója., Robert Bosch Kft. ügyvezető igazgatója, Indai egyik legnagyobb biztonságtechnikai cégének tulajdonosa és olyan tanácsadók, akik tanácsaikkal segítenek téged a külpiacokra juttatni.

Ne maradj le, regisztrálj most, itt, ingyen!

Gyere! Kérdezz! Vállalkozz!

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben