Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Felzabáljuk a jövőnket? – Kerekasztal beszélgetés a Gombaszögi Nyári Táborban

Oktatás ugyan most nincs az egyetemen, de oktatóink a nyár folyamán is képviselik intézményünket az egyes rendezvényeken. Múlt héten került megrendezésre a Gombaszögi Nyári Tábor, amely a szlovákiai magyar fiatalok egyik legnagyobb nyári rendezvénye, jelenlegi formájában 2008 óta rendezik meg. Ebben az évben fontos szerep jutott a fenntarthatóságnak, a 11 éve működő repohár rendszer mellett idén először csak és kizárólag környezetbarát csomagolásokat használtak az éttermi kiszolgálásban a Greenstic Europe termékeinek köszönhetően. Ennek okán „Felzabáljuk a jövőnket?” témakörben a fenntarthatóságról, fenntartható turizmusról, csomagolásról, vendéglátásról volt szó. Erre a kerekasztal megbeszélésre kapott meghívást egyetemünk turizmus tanszékének vezetője Dr. Gondos Borbála, hogy ossza meg gondolatait, tapasztalatait, oktatásban való megjelenését a témának. Egyetemünk egyik óraadó oktatója volt a kerekasztal moderátora, dr. Kozma Gergely, aki a Greenstic Slovakia ügyvezetője is egyben.

       

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben