Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

 Felülés verseny az Edutuson

A Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség meghirdette „Keressük Magyarország Legizmosabb Egyetemét!”kampányát, melyhez az Edutus Főiskola is csatlakozott. Az Edutus Főiskola hallgatói is részt vettek a „2018 Legizmosabb Egyeteme” kihíváson.

A kihívás a következő volt:

Párokat alkotva, felváltva, adott időn belül minimum 1 percig, de idő megkötés nélkül, a nap folyamán többször is, bármeddig felüléseket kellett végezni. A versenyt Végi András hallgatónk nyerte 60 db. felüléssel, második helyezést Lukács Bence szerezte meg 58 db. felüléssel, harmadik helyen Grell Dorina végzett 49 db. felüléssel.

Szívből gratulálunk a szép teljesítményhez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben