Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Év Egyetemi Sportolója Díjátadó

A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) idén is megrendezi az Év Egyetemi Sportolója Díjátadó Gáláját. A rendezvény célja olyan kiemelkedő sporteredmények megünneplése, ahol az egyetemista sportolók tanulmányaik mellett érték el kiváló sporteredményeiket. Csépe Panni motiválására nagy számban vettek részt amatőr bajnokságokon iskolánk hallgatói az elmúlt évben, így az Edutus Egyetem az intézményi MEFOB pontversenyben a 2019/2020. tanévben valamint a 2020/2021. tanévben is a 3. helyezést érte el. November 25-én a Díjátadó Gálán ünnepélyes keretek között fogják átnyújtani intézményünknek a díjakat. Gratulálunk Nektek!

page1image1642352
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben