Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Energiatudatos Intézmény díjat nyert az Edutus Egyetem

Az Edutus Egyetem 2019. szeptember 5-én alapító tagként csatlakozott a Komárom-Esztergom Megyei Virtuális Erőmű Programhoz (KEVEP). A program célja, hogy a csatlakozó intézmények hozzájáruljanak az energiahatékonyság növeléséhez egyrészt az energiatudatosság erősítésével, másrészt konkrét, energiamegtakarítást eredményező intézkedések, fejlesztések bevezetésével. A program mottója: A legolcsóbb energia az, amit meg sem kell termelnünk.

A program keretében az Edutus Egyetem pályázatot nyújtott be az Energiatudatos Intézmény díjra, melyet sikerült elnyerni. Az energiatudatosság iránti elkötelezettségét leginkább az intézmény tatabányai székhelyén található, 2014-ben átadott Passzív Ház mutatja. A létesítményben az alternatív és megújuló energetikai berendezések széles spektrumát ismerhetik meg az egyetem hallgatói és a külső érdeklődők egyaránt.

A díj átadására 2019. szeptember 25-én került sor a Parlamentben, ahol a Virtuális Erőmű Programot létrehozó Magyar Innovációs és Hatékonysági Nonprofit Kft. képviselői, Jakab István, az Országgyűlés alelnöke, valamint Szili Katalin, a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács tiszteletbeli elnöke adta át az elismeréseket a díjazottaknak.

 

 

 

 

 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben