Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Elkezdődött az Edutuson a 22. Nemzetközi hét

2017. március 26-án megkezdődött az Edutus Főiskola 22. nemzetközi hete, amit főiskolánk rektora, Dr. Jandala Csilla és Bognárné Pongrácz Márta, a nemzetközi hét szervezője nyitott meg, idén új helyszínen a Mercure Budapest Budában.

Négy másodéves Turizmus-vendéglátás szakos hallgatónk bemutatta főiskolánkat, Budapestet és Magyarországot, illetve a külföldi hallgatók is bemutatkoztak egyedi prezentációikkal, amiből megismerhettük őket. Erasmus program keretében főiskolánkon tanuló hallgatók is készítettek prezentációt, akik elmesélték miért jó főiskolánkon tanulni és mi tetszik nekik legjobban Magyarországon.

Idén hazánkban tanuló kínai hallgatók is csatlakoztak a nemzetközi héthez, így összesen 11 nemzet részvételével zajlik ez a rendezvény.  

Az elmúlt években bevált programokat már mindenki nagyon várja, így a hétfői városnézést, és a keddi visegrádi kirándulást.

GALÉRIA  az 1. napról

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben