Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Elkezdődött a 25. Nemzetközi hét

Idén rekordszámú hallgatói létszámmal kerül megrendezésre 2022. április 3-8 között a 25. nemzetközi hét, amelyre több országból is érkeztek külföldi hallgatók, mint például Hollandia, Belgium, Spanyolország, Szlovákia, Németország, Ukrajna, Románia, Franciaország. Erasmusos és kínai hallgatóink közül is sokan éltek a lehetőséggel, hogy külföldi oktatóktól halljanak előadásokat. Öt kurzus közül választhattak a nemzetközi héten résztvevők, úgymint webdesign, kreativitás az üzleti életben, minőség menedzsment, finanszírozás az üzleti életben, interkulturális menedzsment. 2019 után 2022-ben sikerült ismét megrendezni ezt a jubileumi eseményt, bízunk benne, hogy az eddig évekhez hasonlóan idén is sok élménnyel, tapasztalattal, új kapcsolatokkal gazdagodnak résztvevőink.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben