Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Elindult az önkéntes jelentkezés a 45. Budapesti Sakkolimpiára!

Budapest ad otthont a világ ötödik legnagyobb sporteseményének, a 45. Sakkolimpiának 2024. szeptember 10-23. között. A versenyre fővárosunk több ezer résztvevőt vár a világ minden tájáról. Magyarország ismét lehetőséget kapott, hogy megmutassa a világ számára csodálatos országunkat, a magyar sport és a sakk erejét.

Egy ilyen hatalmas sportesemény nem valósulhat meg önkéntesek segítsége nélkül. A szervezők és sakksport közösségének szándéka, hogy minél szélesebb rétegek számára biztosítsa a bekapcsolódás lehetőségét. ♟️

Az önkéntesek toborzása megkezdődött!

Jelentkezés itt: https://volhub.hu/

A rendezvény sikeres lebonyolításához minden felsőoktatási intézményből várnak hallgatókat.

📅 Időpont: 2024. 09.10-23. (előkészítő napok: 2024. 09.04-09.)

📍Helyszín: Budapest, BOK Sportcsarnok

Elvárás: 2024.09.04-09.23. között minimum 6 műszak (délelőtt/délután) teljesítése, illetve a betöltött 16. életév.

Amit kínálnak: napi egyszeri meleg étkezés, önkéntes formaruha, önkéntes igazolás, oklevél, közös kép, új kompetenciák és felejthetetlen élmények – igazolások (szakmai gyarkorlat, IKSZ)! 👌

Jelentkezési folyamat:

Profil kitöltés > Jelentkezés a Sakkolimpiára a ‘Rendezvények’ menüpont alatt > ‘Naptáram’ menüpont alatt minimum 6 közreműködési nap jelölése!

Barátok, családtagok, munkatársak és sporttársak is jelentkezhetnek

… mert MINDENKI LEHET ÖNKÉNTES! 🌟

Jelentkezés itt: https://volhub.hu/

 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben