Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Elindult a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság ÖNKÉNTES toborzása

Gyere önkéntesnek a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságra!

2023. augusztus 19-27. között Budapesten rendezik meg Magyarország történetének eddigi legnagyobb sporteseményét, az atlétikai világbajnokságot. Több mint 200 országból 2000 atléta érkezik Magyarországra, hogy a sportok királynőjét ünnepelje, és részt vegyen a világ harmadik legnagyobb sporteseményén. Egy ilyen hatalmas rendezvény nem valósulhat meg önkéntesek nélkül.

GYERE és LÉGY TAGJA te is a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság ÖNKÉNTES CSAPATÁNAK!

Jelentkezési határidő: 2023. február 20.

Ha a pálya mellől figyelnéd az atlétika szuperhőseit vagy bepillantanál egy világesemény kulisszái mögé, netán nyelvtudásod kamatoztatnád a külföldi vendégek mellett, akkor jelentkezz te is önkéntesnek a világbajnokságra! Nem gond, ha még nem voltál önkéntes korábban, várjuk egyéni, vagy akár csoportos jelentkezéseiteket is. Oszd meg a hírt családi, baráti körben, egyesületeddel és légy része a csodának!

Az önkéntesektől minimum 7 nap (műszak) vállalását kérjük az eseményen. Természetesen olyan lelkes önkéntesek jelentkezését is várjuk, akik egyetlen percet sem akarnak elmulasztani 2023 legnagyobb eseményéből.

További részletes tudnivalók a jelentkezés feltételeiről itt.
A vb önkéntesei számára a felejthetetlen élmények mellett formaruhát és napi egyszeri étkezést is biztosítunk. Ott kell lenned neked is, hogy átéld a szuperhősök összecsapását a pályán!

Jelentkezz önkéntesnek és légy csapatunk tagja!
Jelentkezés határideje: 2023. február 20.

További információkért látogass el az atletikaivilagbajnoksag.hu oldalra!

Ne feledd: mindenki lehet önkéntes!
A 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság Önkéntes Program Csapata

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben