Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Együttműködés a Zhengzhou Műszaki Főiskola és az Edutus Egyetem között

Az Edutus Egyetem Budapesti Tagozatán 2018.11.14-én együttműködési megállapodást írt alá a Zhengzhou Műszaki Főiskola elnöke, Prof. Xue Peijun, és az Edutus Egyetem mb.rektora, Némethné Dr. Gál Andrea. A megállapodás értelmében a két felsőoktatási intézmény együttműködik hallgatói és oktatói mobilitás elősegítése, közös tudományos, kutatási és oktatási projektek valamint konferenciák megvalósítása érdekében. Az 1976-ban alapított kínai partnerintézménynek jelenleg 15.000 hallgatója és kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszere van a gazdasági és a műszaki képzések területén.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben