Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Edutus Egyetemi Sportnap

Tatabányán tanulsz?

2020. november 5-én 9.45-től sportnapot tartunk az Edutus Egyetemen, Tatabányán. Sok szeretettel várjuk hallgatóinkat kosárlabdázni, floorballozni, és röplabdázni is. 🏀🏑🏐
Ha megvan a csapatotok, jelentkezzetek a csepe.balintne@edutus.hu e-mail címen és mérjétek össze tudásotokat más csapatokkal!

Ha felvetted a testnevelés tantárgyat, akkor Számodra kötelező a megjelenés az óra időpontjában.

Budapesten tanulsz?

Budapesten 2020. november 6-án tartjuk a sportnapot az Edufit edzőteremben. Ezen a napon 8 és 12 óra között minden Edutusos hallgató ingyen használhatja az edzőtermet és számos edzésmódszert kipróbálhat.

Túl sok a tesi hiányzásod? Gyere el a sportnapra, hiszen a pénteki napon való megjelenés pótlásnak számít!

A sportnapon való aktív részvétel után online is tartogatunk számotokra meglepetést közösségi oldalainkon.

#stayfit #sportsday #Edutus #Edufit #Tatabánya #Budapest

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben