Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Edutusos hallgatók a Világ Liga szuperdöntőjén

Nyolc csapat részvételével június 18-23. között rendezik a Világ Liga szuperdöntőjét, amin a magyar csapat mellett a világbajnok horvát válogatott is részt vesz a tornán. Válogatottunk szövetségi kapitánya, Märcz Tamás elmondta, hogy nagyon boldog, hogy ismét hazai „pályán” szerepelhet a csapat. A magyar közönség mindig lelkesítően hat az építkezés fázisában lévő csapatunkra. Világ liga döntője mellett Európa bajnokság is vár a mieinkre idén nyáron.  Bár szoros küzdelemben kikaptunk tegnap Montenegrótól a VL első csoportmérkőzésén, de szerencsére ma javíthatunk a Japánok ellen, ezután alakul majd ki a döntők további sorsolása.

4 hallgatónkért is szoríthatunk a héten a Duna Arénában. Angyal Dániel, Bátori Bence, Jansik Szilárd, Vámos Márton sportolói programos hallgatóink szerepelnek a férfi vízilabda válogatott tagjaként a VL döntőben.

Az eseményre napi jegyek válthatók, szurkoljunk minél többen a helyszínen hallgatóinknak.

Részletesebben itt olvashatjátok a szövetségi kapitány véleményét az eddigi szereplésről.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben