Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Edutus Sportolói Gála 2023

Az Edutus Egyetem 10 éve hozta létre sportolói programját. A program által számos olimpiai és világbajnok szerzett diplomát az intézmény képzésein. A már hagyomány jelleggel megrendezésre kerülő Edutus Sportolói Gálán az idei évben kiemelkedő sportteljesítményt nyújtó hallgatók, rektori kitüntetésben részesültek.

2023. szeptember 29. pénteken az Edutus Egyetem Sportolói Gálát tartott, melyen a 2023-as Egyetemi Világjátékokon, a 2023-as férfi vízilabda-világbajnokságon és a 2023-as kajak-kenu világbajnokságon sikeresen részt vett Edutusos hallgatókat ünnepelték.

Az Edutus Egyetem 10 éve hozta létre sportolói programját, amellyel folyamatosan segíti az intézményben tanuló élsportolókat abban, hogy a feszített és koncentrált sportfelkészülés mellett eleget tudjanak tenni tanulmányi kötelezettségeiknek és piacképes diplomát szerezhessenek. A program során kedvezményes tan- és vizsgarenddel, mentorálással, e-tananyagokkal és online oktatási lehetőséggel támogatja az egyetem a hallgatókat. Az Edutus Egyetem büszke arra, hogy a program segítségével, az elmúlt 10 évben számos olimpiai és világbajnok szerzett diplomát képzésein.

Az eseményt Csépe Bálintné Dzúr Panni, az Edutus Egyetem Sportolói program vezetője nyitotta meg, aki a program kezdete óta segíti és támogatja a sportolókat tanulmányaik sikeres teljesítésében. Beszédét követően Árvai-Füleki Judit, az Edutus Egyetem vezérigazgatója üdvözölte a jelenlévő élsportolókat, majd Decker Ádám volt világbajnok vízilabdázó és az Edutus Egyetem Sportolói programjának egykori nagykövete beszélt személyes tapasztalatairól. A felszólalók sorát Vigh László PhD, az Edutus Egyetem tudományos és nemzetközi rektorhelyettese zárta, aki az idei évet a sikerek évének nevezte. Élsportoló hallgatóink sikerei mellett az egyetem egyre növekvő népszerűségéről is beszámolt, majd ünnepélyes keretek között átadta a jelenlévő hallgatóknak a rektori elismeréseket.

 

Az állófogadással egybekötött ünnepélyes oklevélátadón az alábbi kiemelkedő sportteljesítményt nyújtott Edutusos hallgatók részesültek rektori kitüntetésben:

Csipes Tamara Olimpiai bajnok kajakozó, az idei évben VB bronzérmes (Tatabánya, műszaki felsőoktatási szakképzés)

Gnám Tamara Válogatott vívó, az idei évben Universiadé bronzérmes (Tatabánya, kereskedelem és marketing)

Vogel Soma Olimpiai bronzérmes vízilabdázó, az idei évben VB aranyérmes (Tatabánya, kereskedelem és marketing)

Tótka Sándor Olimpiai bajnok kajakozó, az idei évben kajak négyesessel VB aranyérmes (Budapest, kereskedelem és marketing)

Bajos Gitta Válogatott sportlövő, az idei évben Universiade ezüstérmes (Tatabánya, kereskedelem és marketing)

Dúl Panka Válogatott kosárlabdázó, az idei évben Universiade 5. helyezett (Budapest, gazdálkodási és menedzsment)

Jansik Szilárd Olimpiai bronzérmes vízilabdázó, az idei évben VB aranyérmes (Budapest, gazdálkodási és menedzsment)

Koczkás Dávid Válogatott kajakozó, az idei évben U23-as VB aranyérmes (Budapest, kereskedelem és marketing)

Mérész Beatrix Válogatott kosárlabdázó, az idei évben Universiade 5. helyezett (Budapest, gazdálkodási és menedzsment)

 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben