Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Edutus Gólyatábor 2018

Rögtön az orientációs héten, 2018. szeptember 6-9. között kerül megrendezésre az idei gólyatábor Balatonakalin. Mi, az iskola HÖK csapata egész nyáron fáradtságot nem ismerve ügyködtünk azon, hogy a lehető legjobb programokat gyűjtsük össze újonnan bekerült hallgató társainknak, hogy azok felejthetetlen élményekkel térhessenek haza.

A tábor indulási és első napja 2018. szeptember 6., csütörtök. A gyülekező 7:00-7:30 között lesz a Déli pályaudvaron, ahol két felsőbb éves szervező fogja várni az oda érkezőket. Azután 8:00-kor a pályaudvarról induló menetrendszerinti vonattal, egy külön, a gólyatábor résztvevőinek fenntartott vagonnal indulás Balatonakalira. Már a vonaton megindul az ismerkedés és a csapatépítés. Érkezés Balatonakali állomásra 10:12-kor, ahonnan pár perc sétára található a tábor. A tábor helyszínén a HÖK további tagjai fogják várni a résztvevőket. A hivatalos dolgok után, mindenki megkapja a szoba beosztását, ami után a gólyák kapnak egy kis időt arra, hogy megismerkedjenek szobatársaikkal.

Ezután mindenkinek kiosztjuk a hivatalos gólya pólót, névre szóló nyakba akasztós pass-ét, majd megindul az ismerkedés és a csapatbeosztás.

Az ezt követő három napban (azaz csütörtökön, pénteken és szombaton) különböző feladatokon keresztül versenghetnek a csapatok egymással, hogy a végén elnyerjék az Edutus Gólyatábor nyertes csapatának járó címet. Hogy egy kis plusz is legyen csempészve a táborba, pénteken kora délután az egész csapat ellátogat a Balatonakalin található strandra, ahol továbbra is rengeteg izgalmas feladat vár a gólyákra, annyi különbséggel, hogy ott senki sem fog szárazon maradni.

Természetesen buli nélkül nem gólyatábor a gólyatábor, ezért három éjszakán keresztül egy Dj fog gondoskodni a jó hangulatról. Viszont mindenki vigyázzon! Az éj leple alatt „tolvajok” fognak munkálkodni, a személyt pedig, akit sikerül meglopni büntetés várja.

Haza indulás 2018. szeptember 9., vasárnap, a 13:44-kor induló vonattal. Érkezés a Déli pályaudvarra 15:59-kor.

Remélhetőleg mindenki rengeteg új és pozitív élménnyel fog haza térni, valamint reméljük, hogy már ez alatt a három nap alatt sikerül mindenkinek barátokat szereznie.

FONTOS TUDNIVALÓK!

  • A táborban napi háromszori étkezés van biztosítva. (allergia, ételérzékenység figyelembe lesz véve!)
  • A programok mind szabadtéren lesznek. (rossz idő esetén a tábor területén található egy nagy terem, ahová behúzódhat a csapat, így nem kell aggódni, ha esetleg esne vagy hűvösebb lenne)
  • Semmi sem kötelező! Sok gólya tart attól, hogy olyan dolgokat is meg kell csinálnia, ami neki kellemetlen, esetleg akkor is itatni fogják, ha ő már nem szeretne. Nálunk ez nem így van! A feladatok gyűjtése során ügyeltünk arra, hogy csak olyanokat találjunk ki, ami nem lépi át azt a bizonyos határt. Valamint mindenki csak annyit fog inni, amennyit szeretne és akkor sem kell aggódnia senkinek, ha egyáltalán nem iszik alkoholt – a cél az, hogy mindenki jól érezze magát, így semmi sem lesz ráerőszakolva senkire!

HOGY MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNI A GÓLYATÁBORBA?

  • Sokkal jobb úgy neki indulni a sulinak, hogy már barátokkal/ismerősökkel vagytok körbevéve, nem pedig idegenekkel.
  • A gólyatáborban kötött barátságok végig fognak kísérni tanulmányaitok vagy akár egész életetek során.
  • Ez a három nap tökéletes lehetőség arra, hogy illő módon zárjátok le középiskolás éveiteket, a nyarat és nyissátok meg életet legújabb szakaszát.
  • Megismerkedhettek felsőbb éves társaitokkal, akik igyekeznek nektek mindenben segítséget nyújtani tanulmányaitok során.

Vétek lenne kihagyni ezt az oltári nagy bulit!

Ha Te is, kedves gólya szeretnél részt venni a táborban, akkor a www.edutus.hu/golya.golyatabor linken hamarosan elérhető lesz a jelentkezési lap, amin keresztül tudsz regisztrálni. Reméljük veled is találkozunk!

A HÖK csapata

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben