Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Edutus Egyetem TDK Nemzetközi Szekció

Az elmúlt félévekhez hasonlóan a 2023-2024-2 félében is megrendeztük Dr. Peredy Zoltán, az Edutus Műszaki Intézete vezetőjének szervezésében egyetemünkön az immár hagyománnyá váló Tudományos Diákköri Konferencia (TDK) Nemzetközi Szekcióját. Örvendetes fejlemény, hogy a kínai és ERASMUS hallgatók által beadott, jó minőségű TDK dolgozatok száma növekedett (7 darab) az előző félévekhez (3-5 darab) képest, ezek mindegyike komplex, releváns témát tárgyalt. A TDK dolgozatok angol nyelvű, szóbeli prezentációjára nagy érdeklődés mellett, az érintett hallgatókon és a 3 fős TDK zsűri tagjain kívül (elnök: Dr. Juhász Krisztina főiskolai tanár, Dr. Peredy Zoltán intézetvezető, Zhou Yimeng egyetemi tanársegéd), az egyetem oktatóiból és kínai hallgatóiból álló közönség előtt került sor.

A teljes cikk itt olvasható.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben