Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Edutus Egyetem részvétele a Kína és a Közép- és Kelet-Európai Kereskedelmi és Befektetési Kiállítás, Oktatás-Ipar Együttműködés rendezvényen

Kína egyik legősibb, közel tízmilliós városában került idén nyolcadik alkalommal megrendezésre május 16 – 20. között a Kína és a Közép- és Kelet-Európai Kereskedelmi és Befektetési Kiállítás, a CEEC. Idén hazánk volt a rendezvény díszvendége, amelyen részt vett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is. Az Edutus Egyetemet Bognárné Pongrácz Márta, dr. Peredy Zoltán, Huang Junfeng és dr. Szaniszló Gábor képviselték, akik ellátogatottak több kínai egyetem ningboi campusába, számos kínai egyetem vezetőségével folytattak két- és többoldalú tárgyalásokat. A kínai egyetemek részéről élénk érdeklődés mutatkozott meg az Edutus Egyetem iránt. Ennek eredményeként több egyetem jelezte részvételi szándékát a 2024. évi nemzetközi hetünk, egy 2024-es nyári egyetem ill. hallgatói csereprogramok iránt. Intézményünk elismerését jelzi, hogy ünnepélyes keretek között május 18-án egy többszáz fős, nemzetközi konferencia keretében együttműködési szerződés megkötésére kerülhetett sor a Ningbo City College of Vocational Technology (NCC) és az Edutus Egyetem között, melyet intézményünk részéről dr. Szaniszló Gábor írt alá.

A május 19-i nemzetközi konferencia keretében dr. Peredy Zoltán résztvevője volt egy pódiumbeszélgetésnek, amelynek keretében mutatta be a digitalizáció és az oktatás kapcsolatát és rávilágított a kkv-k digitalizációjának fontosságára, valamint az ezzel kapcsolatos kihívásokra.

Május 19-én délután, a konferencia Zhejiang tartomány és Magyarország közötti együttműködési fóruma keretében, Edutus Egyetem lehetőséget kapott egy rövid bemutatkozásra, amelynek keretében dr. Peredy Zoltán mutatta be intézményünket és a sikeres kínai projektünket. A rendezvényről néhány fénykép:

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben