Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Három különdíj a XI. Főiskolai és Egyetemi Nemzetközi Kommunikációs Viselkedéskultúra és Protokoll Versenyen

Egyetemünk idén is képviseltette magát egy csapattal a XI. Főiskolai és Egyetemi Nemzetközi Kommunikációs Viselkedéskultúra és Protokoll Versenyen, ahol összesen 11 intézményből érkeztek csapatok hazánkból és a határon túlról. A versenyzőknek olyan témakörökben kellett tudásukról számot adni, mint az üzleti kommunikáció, sportprotokoll, egyházi protokoll, zászló és címertan, diplomáciai protokoll, gasztronómia, katonai protokoll és öltözködés kultúra.

A nap végén három különdíjat nyert csapatunk, a legjobb gasztronómiai feladat megoldásáért és a legjobb zászló-címertan megoldásáért, továbbá a Vigadótól is kaptunk egy különdíjat. Ahogy tavaly, úgy idén is a dobogó közelében voltunk, nem sokon múlott egy helyezés elérése, bízunk benne, hogy jövőre sikerül ezt elérni.

Edutus csapat: Papp Szabolcs, Berta Máté, Friesz Nikolett, Somogyi Anna, Eke Tímea

Felkészítő oktató: Dr. Gondos Borbála

Gratulálunk hallgatóinknak és felkészítő oktatónknak!

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben